Fiskemuligheter ved Selstali Seter

Rundt Selstali Seter finner du utallige muligheter for stangfiske etter ørret. Det lokale fiskekortet, som kan kjøpes på seteren eller på Inatur, gjelder for hele 10 fiskevann, og sjansen for en god fangst er alltid til stede. Uavhengig av vær og vind, biter ørreten på det meste – enten det er sluk, spinner, mark eller flue. Størrelsen på fisken varierer fra vann til vann, men gjennomsnittsvekten ligger på rundt 300-400 gram. Det er også rapportert om ørret på nærmere 2 kg i våre vann.

Vi tilbyr døgn-, helg- og sesongkort, og det er kun tillatt med stangfiske. Det er normalt heller ingen hindringer for å slå opp telt rundt vannene, slik at du kan kombinere campinglivet med en fisketur i Gausdalen. For bruk av åpen ild gjelder de til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Storfangst

Er du en av de heldige som har fått en ørret på minst 1 kg eller større i et av Selstali Seters fiskevann? Da har du muligheten til å komme inn på seterens egen «Hall of Fame»-side med bilde av deg, fisken og fangstdata. Alt du trenger å gjøre er å vise frem fisken til en av betjeningen på Selstali Seter, hvor du også oppgir navn, samt når og i hvilket vann du tok fangsten. Du kan gjerne spesifisere hva slags agn du brukte og dele opplevelsen av å lande fangsten.

Når du kommer hjem, send den samme informasjonen, inkludert et bilde (helst i full størrelse) av deg og fangsten, til selstali@selstali.com.

En bra kveldsfangst – til sammen ca. 2 kg

STORFISKERE – send oss bilder så kan vi skryte litt.