Booking

Dersom du ønsker å leie en av våre hytter, har planer om å arrangere gruppebesøk på seteren inkl. bevertning, eller har behov for andre tjenester i perioden 15. juni – 15. september, ber vi deg ringe Selstali Seter på telefon (+47) 90 75 11 16. Vi har dessverre ikke tilgang til Internett eller e-post på Selstali og i nevnte tidsrom vil vi følgelig ikke kunne besvare slike elektroniske henvendelser. I tiden før og etter høysesongen kan vi i også kontaktes på e-post.

Besøkende som ønsker å kjøpe porsjonspakker av våre seterprodukter, bør på forhånd ringe og bestille disse, da vi kun har en begrenset produksjon – og til tider kan være utsolgt på det ene eller andre produkt.

NYHET
Fra nå av kan du betale for alle varer og tjenester du kjøper hos oss, enten med kontanter eller elektronisk med VISA / MasterCard etc.

Hyttepriser og overnatting

Pris pr. hytte er p.t. NOK 800.- pr. døgn. Hyttene er tilgjengelige fra kl. 14.00 ved ankomst og må forlates senest kl. 12.00 ved avreise. Dersom ikke annet er avtalt med vertskapet, skal hyttene rengjøres før avreise.

Selskap og arrangement

Vi kan nå tilby muligheten for å holde barnedåp, gebursdagsselskaper, foreningsmøter og mange andre typer for sammenkomster på Selstali. I vårt nye tilbygg er det god plass for inntil 40 personer. Ta kontakt med Marit for ytterligere informasjon og be om et pristilbud på ditt arrangement. Til høyre ser du bilder av vårt nye tilbygg.